Welkom

Welkom op de website van de Stichting African Child Foundation en Asante Children's Home. 
 
De Stichting African Child Foundation (ACF), gevestigd te Ede, levert een bijdrage aan een betere toekomst voor kansarme kinderen en jongeren in Kenia middels het project Asante Children's Home.
 
ACF is 10 jaar actief betrokken bij de exploitatie van Asante Children's Home, een kindertehuis in Naivasha, Kenia. Dit kleinschalige kindertehuis is destijds gestart via een initiatief van een aantal Edese ondernemers. ACF is de stichting die zorgt voor de ontwikkeling en financiering van het kindertehuis en projecten.
 
De donaties komen voornamelijk van particulieren en bedrijven en zijn soms specifiek voor een bepaald kind of object, maar vaak ook meer algemeen voor de algehele exploitatie. 
 
ACF werkt  uitsluitend met vrijwilligers die zelf projecten of initiatieven opstarten en uitvoeren. Bij de uitvoering van deze projecten wordt altijd samengewerkt met de lokale bevolking. Wij geloven dat kleine activiteiten een verschil kunnen maken in het leven.
 
Verder wil ACF, door persoonlijke en belangenloze inzet van bestuursleden en vrijwilligers, een zo groot mogelijke groep mensen informeren over de concrete mogelijkheden die wij, Europeanen, hebben om kansarme kinderen en jongeren in Afrika een betere toekomst te geven.
 
Je kunt ons meehelpen met kennis, vrijwilligerswerk en donaties. Doneren kan heel makkelijk via ons formulier of klik hier doneren.
 
Voor zowel particulieren en bedrijven is het interessant om te weten dat onze organisatie in het bezit is van een ANBI beschikking.
 
Wil je meer weten? Kijk dan verder op deze website of neem contact op via info@africanchildfoundation.nl.
 
Namens het bestuur,
 
Desiree Snijder, secretaris
Mark van Roekel, PR & Fundraising
Sarika Chandrangam, penningmeester
Germaine van Teeffelen, voorzitter
 

Bijdragen via SponsorKliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!