Geef iets duurzaams of iets lekkers

  • Geef iets duurzaams of iets lekkers
  • Geef iets duurzaams of iets lekkers
Geef iets duurzaams of iets lekkersGeef iets duurzaams of iets lekkers

 

We laten je graag weten hoe je Asante kunt steunen en tegelijkertijd een leuk origineel kado kunt geven aan familie, vrienden of collega's!

 

Sponsor een kind voor zijn of haar schoolgeld! Dat kan vanaf 300 euro per kind per jaar. Kinderen zijn extra gemotiveerd als ze weten dat er mensen zijn die in ze geloven. De kinderen zullen af en toe een berichtje of foto sturen en je uiteraard op de hoogte houden van  de schoolresultaten. 

 

 

 

Koop een paar kippen voor de kinderen in Asante Children's Home! 3 jonge kuikens laten opgroeien tot vette kippen, inclusief voer, kan al voor 10 euro. Asante verkoopt de kippen en/of de eieren. De opbrengst van het Kippenproject komt ten goede aan de Asante School.

KLIK HIER en doneer voor slechts € 10,- een kip.

 

Een lammetje kopen, laten grazen op Asante, ontwormen en een beetje bijvoeren, kan voor 35 euro. Een jaar later kan Asante het schaap verkopen voor zo'n 50 euro; niet alleen een mooie investering, maar we zien dit ook als een onderdeel van de opvoeding in Asante Childrens Home. Het schaap krijgt de door u gekozen naam en een van de kinderen krijgt de verantwoordelijkheid voor dit schaap te zorgen!

 

KLIK HIER en doneer voor slechts € 35,- een lammetje.

 

Hoe?

Mail je voorkeur naar info@africanchildfoundation.nl

Wij sturen je na ontvangst van de betaling een mooi certificaat van de aankoop!

 

Sponsorkliks

Als je toch via de bekende webwinkels je kado's gaat bestellen, dan zou het mooi zijn om gebruik te maken van SPONSORKLIKS.COM

SponsorKliks, gratis sponsoren!

De stichting van je keuze heet 'Asante'  of 'African Child Foundation Ede'. De stichting krijgt dan een klein bedrag van de webwinkel; alle beetjes helpen!