Welkom bij 10 jaar Asante Childrens Home

De Stichting African Child Foundation (ACF), gevestigd te Ede, levert een bijdrage aan een betere toekomst voor kansarme kinderen en jongeren in Kenia middels het project Asante Children's Home.
 
In 2018 vieren we dat we al 10 jaar actief betrokken zijn bij de exploitatie van Asante Children's Home, een kindertehuis in Naivasha, Kenia.
 
In 2018 hopen we voor alle Asante Kids een eigen schoolgeld sponsor te bereiken! Dat kan al vanaf 300 euro per jaar per kind!
 
ACF werkt  uitsluitend met vrijwilligers die zelf projecten of initiatieven opstarten en uitvoeren. Bij de uitvoering van deze projecten wordt altijd samengewerkt met de lokale bevolking. Wij geloven dat kleine activiteiten een verschil kunnen maken in het leven. Namens Asante Childrens Home nodigen we je van harte uit om zelf te komen kijken.
 
Verder wil ACF, door persoonlijke en belangenloze inzet van bestuursleden en vrijwilligers, een zo groot mogelijke groep mensen informeren over de concrete mogelijkheden die wij, Europeanen, hebben om kansarme kinderen en jongeren in Afrika een betere toekomst te geven.
 
Je kunt ons meehelpen met kennis, vrijwilligerswerk en donaties. Doneren kan heel makkelijk via ons formulier of klik hier doneren.
 
Voor zowel particulieren en bedrijven is het interessant om te weten dat onze organisatie in het bezit is van een ANBI beschikking.
 
Wil je meer weten? Kijk dan verder op deze website of neem contact op via info@africanchildfoundation.nl.
 
Namens het bestuur,
 
Desiree Griffioen, secretaris
Mark van Roekel, PR & Fundraising
Sarika Chandrangam, penningmeester
Germaine van Teeffelen, voorzitter
 

Bijdragen via SponsorKliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!


AVG-Protocol

Bedankt dat je de nieuwsbrief over Asante Childrens Home, Naivasha, wilt blijven ontvangen!

Asante Sana!