U bevindt zich hier: Home » Asante Farming

Asante Farming

Asante Farming is een van de projecten waar de medewerkers zelf heel veel leren, de kinderen heel veel leren en verantwoordelijkheid krijgen en waarmee lokaal geld kan worden verdiend. Asante heeft een groentetuin, een kas (greenhouse), schapen, eenden, een koe en heel veel kippen.

Binnen het project is ook nog veel ruimte voor uitbreiding; er kan nog een kas bij, er kunnen fruitbomen geplant worden, er kan een verbetering plaatsvinden in de opvang van water in het regenseizoen, organisch tuinieren, en een voorbeeld functie zijn voor heel veel buren en kinderen.

We laten je graag weten hoe je Asante kunt steunen en tegelijkertijd een leuk origineel kado kunt geven aan familie, vrienden of collega’s!

Koop een paar kippen voor de kinderen in Asante Children’s Home! 3 jonge kuikens laten opgroeien tot vette kippen, inclusief voer, kan al voor 10 euro. Asante verkoopt de kippen en/of de eieren. De opbrengst van het Kippenproject komt ten goede aan de Asante School.

KLIK HIER en doneer voor slechts € 10,- een kip.

Een lammetje kopen, laten grazen op Asante, ontwormen en een beetje bijvoeren, kan voor 35 euro. Een jaar later kan Asante het schaap verkopen voor zo’n 50 euro; niet alleen een mooie investering, maar we zien dit ook als een onderdeel van de opvoeding in Asante Childrens Home. Het schaap krijgt de door u gekozen naam en een van de kinderen krijgt de verantwoordelijkheid voor dit schaap te zorgen!

KLIK HIER en doneer voor € 35,- een lammetje.

Wij sturen je na ontvangst van de betaling een mooi certificaat van de aankoop!