U bevindt zich hier: Home » Nieuws » Asante Childrens Home – Happy 2020! 

Asante Childrens Home – Happy 2020! 

In 2019 kijken we terug op een goed jaar voor Asante Childrens Home. Alle kinderen gingen naar school en hebben zoveel als mogelijk bijles gehad op de moeilijke vakken als wiskunde en scheikunde. We hebben een koe kunnen kopen die in 2020 een kalfje gaat krijgen. Er is een schuur gebouwd voor het voer voor de kippen, schapen en de koe en voor het gereedschap voor de tuin en kas, de (binnen)keuken is aangepakt met een nieuw gasstel, er zijn diverse extra watertanks aangelegd, we hebben computers voor in het schooltje en een laptop voor de boekhouding gekregen en we hebben waterfilters voor gezond drinkwater. Aan alle sponsoren, donoren en gezellige visite, heel hartelijk dank voor jullie steun en bezoekjes!! 
 
2020 wordt een pittig jaar voor de Asante Kids; nieuwe scholen en examens! We gaan veel met ze oefenen!
En volgend jaar gaan we ook de buitenkeuken aanpakken! 
Wij gaan er vol tegenaan!
 
Mocht je zelf een keer bij Asante willen kijken, of ons mee willen helpen met een van de projecten voor Asante, dan ben je altijd van harte welkom!
 
Wij wensen jullie namens Kids, Staff en vrijwilligers van Stichting African Child Foundation een prachtig 2020 vol met nieuwe uitdagingen, inspiratie en vooral veel gezondheid!
 
Desiree, Mark, Sarika, Germaine